Beleggen

Het AB-Plan is een beleggingsverzekering van Assuria. Met deze verzekering kunt u sparen voor extra financiële ruimte in de toekomst. Hoe eerder u start, hoe groter uw kapitaal wordt.

Waarom het AB-Plan

  • Het kapitaal dat u opbouwt wordt belastingvrij uitgekeerd op een van tevoren afgesproken datum
  • Flexibele mogelijkheden
  • U kunt inleggen vanaf US$ 25 per maand
  • Ook een uitkering als u overlijdt

Hoe werkt het AB-Plan?
Door uw inleg in het AB-Plan bouwt u kapitaal op door een aantrekkelijk rendement. Uw inleg wordt geïnvesteerd in het beleggingsfonds van het Franse Carmignac. Zij staan al tientallen jaren bekend als een van de belangrijkste vermogensbeheerders van Europa en staan garant voor verantwoorde en stabiele vermogensopbouw.

Het kapitaal ontvangt u belastingvrij op een van tevoren afgesproken einddatum. Ook als u overlijdt voor die einddatum keert het AB-Plan uit aan de door u aangewezen nabestaanden. U kunt voor deze overlijdensuitkering kiezen tussen een vooraf bepaald bedrag of restitutie van de betaalde premies.

U wordt jaarlijks op de hoogte gehouden van de waarde van uw beleggingsportefeuille. Wij informeren u ook over de rol van de ontwikkelingen in de wereldeconomie op uw portefeuille. Voor vragen neemt u contact op met onze beleggingsexperts. 

Laat u goed adviseren
Beleggingen zijn complex. In het verleden behaalde rendementen zijn geen garantie voor de toekomst. Aan beleggingen zijn risico’s verbonden. Het is daarom belangrijk om u goed te laten adviseren.

Wilt u meer informatie over het AB-Plan? Neem contact op met onze experts. Bel: 473400 of 477955 ext. 428. U kunt ons natuurlijk ook mailen, een filiaal van Assuria bezoeken of contact opnemen met uw tussenpersoon. U vindt de dichtstbijzijnde vestiging en de contactgegevens op de contactpagina.

Certified      Norton