De Assuria App

Met de Assuria App heeft u nog meer zekerheid op zak!

Een voorbeeld: stel u heeft autopech of u bent in het weekend dringend op zoek naar een arts die wachtdienst heeft? Met de Assuria App bent u 24 uur per dag snel geholpen!

Downloaden
De Assuria App kunt u gratis downloaden via de Google Play en Apple App Store en is geschikt voor een smartphone en tablet. Na het downloaden krijgt u een korte uitleg zodat u precies weet hoe de App werkt.

Het gemak van de Assuria App

 • Bellen
  In de Assuria App vindt u een overzicht van alle belangrijke telefoonnummers. Zoals het nummer van onze kantoren en de Assuria Roadside Assistance.

 • Wachtdienst
  U kunt met de Assuria App snel nagaan welke huisarts, tandarts, apotheek of dierenarts wachtdienst heeft in het weekend.

 • Assuria Dichtbij
  Met deze functie kunt u eenvoudig nagaan waar het dichtstbijzijnde Assuria kantoor is.  De Assuria App navigeert u direct naar een Assuria kantoor in de buurt.

 • Assuria Roadside Assistance
  Bent u betrokken bij een aanrijding of heeft u een lekke band? Met een druk op de knop staat onze Roadside Assistance u bij.

 • Assuria Home Assistance
  Heeft u de Assuria Home Assistance als dekking op uw woonverzekering? Dan kunt u bij een noodsituatie in huis ons team snel en gemakkelijk contacten!

 • Schade melden
  U kunt met de Assuria App eenvoudig een schademelding doorgeven. Voor uw autoverzekering, reisverzekering of woonverzekering.

 • Verzekering aanvragen
  Snel een Assuria reis, auto of zorgverzekering aanvragen? Dat kan nu ook mobiel met de Assuria App.

 • Nieuws
  Met deze feature in de Assuria App blijft u op de hoogte van alle Assuria nieuws.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de Assuria App? Neem contact op met onze experts. Bel: 473400 of 477955. U kunt ons natuurlijk ook mailen, een filiaal van Assuria bezoeken of contact opnemen met uw tussenpersoon. U vindt de dichtstbijzijnde vestiging en de contactgegevens op de contactpagina.

Certified      Norton