Over Assuria

Zeker is zeker.

Organisatiestructuur
Assuria is de houdstermaatschappij van aandelen in Assuria Levensverzekering N.V, Assuria Schadeverzekering N.V. , Assuria Medische Verzekering N.V., Assuria Beleggingsmaatschappij N.V., DSB-Assuria Vastgoed N.V. (50%), Aarvina N.V., Gulf Insurance Ltd., Assuria Life (GY) Inc. (75%), Assuria General (GY) Inc. (75%) en Assuria Life (T&T) (97%).

Wie zijn wij
Assuria is de grootste verzekeringsmaatschappij in Suriname. In 2012 vestigde Assuria zich als eerste, volledig Surinaamse financiële instelling in het buitenland door het openen van een dochtermaatschappij in Guyana. Assuria nam in april 2013 de schadeverzekeraar Gulf Insurance Limited gevestigd in Trinidad & Tobago volledig over.

In 2015 nam Assuria een meerderheidsbelang van 77% in de eveneens op Trinidad & Tobago gevestigde levensverzekeraar MEGA Insurance Company Ltd (MEGA). In tegenstelling tot Gulf Insurance Limited die in verschillende landen zit, opereert MEGA uitsluitend op Trinidad. De overname van het belang in MEGA is een strategische stap waarmee Assuria haar belang in de Caraïbische regio vergroot. De naam van MEGA is gewijzigd in Assuria Life (T&T).

Missie
Assuria N.V. is een toonaangevende en solide financiële instelling die zekerheid biedt aan de particuliere en zakelijke markt.
Wij bedienen onze klanten met een breed assortiment van excellente verzekeringsproducten en financiële diensten waar deskundigheid achter staat. 

Wij verzekeren een klantvriendelijke, effectieve en efficiënte dienstverlening. Wij zijn een betrouwbare en financieel gezonde partner voor onze relaties, aandeelhouders en medewerkers. 

Dit verzekeren wij!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Assuria ondersteunt regelmatig initiatieven op het gebied van gezondheid, bewegen en maatschappelijk relevante onderwerpen. Assuria vindt het belangrijk dat mensen bewust met hun gezondheid bezig zijn en draagt hieraan bij door activiteiten te ondersteunen.

ISO 9001: 2008 CERTIFICERING
Assuria is de eerste financiële dienstverlener in Suriname die ISO gecertificeerd is. Mede hierdoor kan Assuria haar klanten een hoge kwaliteit in dienstverlening garanderen die voldoet aan internationale eisen. Het kwaliteitsmanagementsysteem, de inzet van de toegewijde en gekwalificeerde medewerkers en de ideeën van klanten dragen bij aan de constante kwaliteitsverbetering van de dienstverlening.

Certified      Norton