Autoverzekering

Rijdt er iemand met u mee en krijgt u een ongeluk? En raken u, of de personen in uw auto gewond? Met de Schadeverzekering Inzittenden zijn alle mensen die met  u meerijden verzekerd tegen letselschade en schade aan bezittingen bij een ongeval. En natuurlijk bent u zelf ook verzekerd bij een ongeluk. Het maakt bij deze verzekering niet uit wie het ongeluk veroorzaakte. Of het uw schuld was of de schuld van iemand anders.

Wat betalen wij?
Bestuurders en passagiers van uw voertuig zijn verzekerd tegen lichamelijk letsel en schade van bezittingen als gevolg van het ongeval. U kunt kiezen uit een dekking van SRD 25.000 of SRD 50.000. Ook bij deze verzekering kunt u rekenen op onze snelle schadeafhandeling en op onze gratis Assuria Roadside Assistance.

Kies de aanvullende verzekeringen die u nodig hebt:

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de Assuria Schadeverzekering Inzittenden? Neem contact op met onze experts. Bel: 473400 of 477955. U kunt ons natuurlijk ook mailen, een filiaal van Assuria bezoeken of contact opnemen met uw tussenpersoon. U vindt de dichtstbijzijnde vestiging en de contactgegevens op de contactpagina.

 

Certified      Norton