risico

Waarom een Risicoverzekering?
Een (overlijdens)risicoverzekering keert een bedrag uit na overlijden. De uitkering zorg ervoor dat uw nabestaanden (partner, eventuele kinderen) niet in financiële problemen komen als u overlijdt. Met het uitgekeerde bedrag kan het wegvallen van een inkomen worden opgevangen. Ook kunnen extra kosten gedekt worden of geld gereserveerd worden voor de opleiding van de kinderen.

Een (overlijdens)risicoverzekering wordt ook vaak gebruikt om de hypotheek af te lossen na overlijden. Daarmee kunt u voorkomen dat nabestaanden moeten verhuizen omdat de hypotheeklasten niet meer betaald kunnen worden.

Welk bedrag wenst u te verzekeren?
De hoogte van het verzekerd bedrag bepaalt u zelf. Verandert uw situatie tussentijds? U kunt tussentijds de looptijd verlengen en het verzekerd bedrag verhogen als u dat wenst. U kunt de risicoverzekering afsluiten als aanvulling op uw Hypotheek Assuria

U kunt kiezen uit twee varianten
Het verzekerd bedrag blijft gelijk tijdens de gekozen looptijd.
Het verzekerd bedrag daalt gelijkmatig met de aflossing van uw lening (hypotheek)

Wat kost de Assuria Risicoverzekering?
De hoogte van uw Assuria Risicoverzekering hangt af van de variant die u kiest en de hoogte van het verzekerd bedrag. U kunt de premie in de valuta van uw keuze betalen (SRD, EURO of US$). Het bedrag wordt in de gekozen valuta uitgekeerd.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de Assuria Risicoverzekering? Neem contact op met onze experts. Bel: 473400 of 477955. U kunt ons natuurlijk ook mailen, een filiaal van Assuria bezoeken of contact opnemen met uw tussenpersoon. U vindt de dichtstbijzijnde vestiging en de contactgegevens op de contactpagina.

Bereken Premie

 

Certified      Norton