pensioen

Uw inkomen voor later
Hoe wilt u leven als u met pensioen bent? Het is verstandig om nu al stil te staan bij de vraag of u straks voldoende inkomen heeft om te leven zoals u dat wilt. Veel mensen denken, mijn pensioen is iets voor later. Maar hoe eerder u begint hoe lager de premie die u betaalt. Op 9 december 2014 is de wet algemeen pensioen aangenomen. Volgens deze wet is minimale basispensioenopbouw via uw werkgever verplicht gesteld. De Assuria Pensioen Basis (APB) voldoet aan de eisen van deze wet. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wat is pensioen?

Pensioen is het inkomen dat u ontvangt vanaf uw pensioenleeftijd. Dat inkomen komt in de plaats van uw salaris. Uw pensioeninkomen kan bestaan uit meerder pijlers.

 • U ontvangt AOV
 • U ontvangt een pensioen van uw werkgever (volgens de wet APB)
 • U regelt zelf een aanvullend pensioen 

Het Assuria Inkomensplan

Met het Assuria Inkomensplan is men vanaf de pensioenleeftijd, levenslang verzekerd van een gegarandeerd vast maandelijks inkomen.

Afsluitvarianten

Om zoveel mogelijk in te spelen op uw persoonlijke situatie brengen wij het Assuria Inkomensplan in de volgende varianten:

 • Variant 1 (Alleenstaand Restitutie)
  Een ouderdomspensioen ingaand op de door u gekozen pensioenleeftijd. Bij overlijden voor pensionering wordt uitgekeerd de som van de tot dan betaalde premies. Bij overlijden binnen 7 jaar na pensionering wordt 2 x uw jaarpensioen uitgekeerd aan de nabestaanden.
 • Variant 2 (Partnerspensioen)
  Een ouderdomspensioen ingaand op de door u gekozen pensioenleeftijd met meeverzekerd een levenslang weduwen- of weduwnaarspensioen dat ingaat direct na overlijden van de verzekerde.

Voordeel: Een gegarandeerd inkomen en winstdeling; Optimaal profiteren van fiscaal aftrek.

Flexibiliteit: 

 • U bepaald zelf de hoogte van uw inkomen na pensionering
 • U kunt de verzekering in verschillende valuta’s (USD, Euro of SRD) af sluiten
 • U hoeft niet per se op uw 60ste met pensioen; de pensioenleeftijd mag u zelf bepalen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de Assuria Pensioenverzekeringen? Neem contact op met onze experts. Bel: 473400 of 477955. U kunt ons natuurlijk ook mailen, een filiaal van Assuria bezoeken of contact opnemen met uw tussenpersoon. U vindt de dichtstbijzijnde vestiging en de contactgegevens op de contactpagina.

Bereken Premie

 

Certified      Norton