Woonverzekering

Als u kijkt naar uw inboedel en persoonlijke bezittingen en u de totale waarde zou berekenen, zou de waarde weleens hoger kunnen zijn dan u dacht. Ingeval van brand of andere vorm van schade, is uw inboedel niet automatisch verzekerd onder de Woonhuisverzekering. De gedachte om alles in één klap te moeten verliezen, is ondenkbaar.

Wat is verzekerd onder de Assuria Inboedelverzekering?
Met de Assuria Inboedelverzekering kunt u uw persoonlijke bezittingen en inboedel  zoals uw meubels, apparaten en andere bezittingen, tegen elke vorm van schade verzekeren.  Of u nu de huiseigenaar of de huurder bent. 

Indien u een huis huurt kunt u naast uw inboedel ook de dekking huurdersbelang meeverzekeren (denk bijvoorbeeld aan een nieuwe keuken of badkamer of een tegelvloer).

Deze uitgebreide inboedelverzekering biedt dekking voor een inboedel met een waarde groter dan SRD 35.000. Voor inboedel met een waarde tot maximaal SRD 35.000 kiest u de Basis Inboedelverzekering.

Assuria Home Assistance (AHA) is een aanvullende dekking die u bij uw Assuria woonpolis verzekering kunt sluiten. U kunt rekenen op een hulpdienst die u bij de eerste dringende en/of voorlopige herstellingen onmiddellijk bijstaat! De dekking voor deze hulpdienst kan aanvullend op de woonhuis- of inboedelverzekering worden afgesloten.

Wat kost de uitgebreide Assuria Inboedelverzekering?
Bij het vaststellen van de premie, worden een aantal zaken zoals de waarde van de woning, de constructie en onderhoudstoestand in acht genomen. Bijvoorbeeld bij een stenen huis met zinken dak dat in goede staat van onderhoud verkeert, kunt u uitgaan van het volgende premieoverzicht:

Dekking Inboedel
Verzekerd bedrag SRD 100.000
Standaard Uitgebreid Extra Uitgebreid
Rubriek 1: Brand, blikseminslag X X X
Rubriek 2: Storm, rukwindschade   X X
Rubriek 3: Inbraak, vandalisme na inbraak.   X X
Rubriek 4: Aanrijding en aanvaring, plunderingen bij relletjes, neerstorten van antennes     X
Rubriek 5: Huurdersbelang     X
Rubriek 6: Assuria Home Assistance X X X
JAARPREMIE IN SRD exclusief 8% OB en poliskosten 325,- 488,- 543,-
 

Kies de aanvullende verzekering: 
De Assuria Woonhuisverzekering voor dekking tegen brand en blusschade of uw verzekering uitbreiden met dekking tegen storm en rukwinden, inbraak en vandalisme na inbraak, aanrijding en aanvaring, plunderingen bij relletjes, neerstorten van antennes of glasschade.U kunt uw inboedelverzekering uitbreiden met de Assuria Particuliere Aansprakelijkheidsverzekering. Met deze verzekering zijn de schade- en letselkosten verzekerd die u, een gezinslid of uw huisdier aan anderen toebrengt.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de Assuria Inboedelverzekering? Neem contact op met onze experts. Bel: 473400 of 477955. U kunt ons natuurlijk ook mailen, een filiaal van Assuria bezoeken of contact opnemen met uw tussenpersoon. U vindt de dichtstbijzijnde vestiging en de contactgegevens op de contactpagina.

Verzekering aanvragen

Certified      Norton