Woonverzekering

Met de Assuria woonhuisverzekering verzekert u uw huis zoals u dat wilt.
U kunt kiezen voor een basisdekking waarbij uw huis alleen verzekerd is tegen brand (brandverzekering) of voor een uitgebreidere dekking waarbij u naast brand verzekerd bent tegen storm- en rukwinden, inbraak en vandalisme na inbraak, aanrijding en aanvaring, plunderingen bij relletjes, neerstorten van antennes of glasschade.

Uw inboedel is niet automatisch meeverzekerd onder de woonverzekering. Dat kunt u apart verzekeren met onze Inboedelverzekering of de Basis Inboedelverzekering

Assuria Home Assistance (AHA) is een aanvullende dekking die u bij uw Assuria woonpolis verzekering kunt sluiten. U kunt rekenen op een hulpdienst die u bij de eerste dringende en/of voorlopige herstellingen onmiddellijk bijstaat! De dekking voor deze hulpdienst kan aanvullend op de woonhuis- of inboedelverzekering worden afgesloten. 

Wat kost de Assuria Woonhuisverzekering?
Een aantal zaken bepalen de hoogte van de premie. Deze zijn de waarde van de woning, de constructie en onderhoudstoestand en de gekozen uitbreiding. Bij een stenen huis met zinken dak dat in goede staat van onderhoud is kunt u uitgaan van het volgende premieoverzicht:

Dekking Woonhuis
Verzekerd bedrag SRD 150.000
Standaard Uitgebreid Extra Uitgebreid
Rubriek 1: Brand, blikseminslag X X X
Rubriek 2: Storm, rukwindschade   X X
Rubriek 3: Inbraak, vandalisme na inbraak.   X X
Rubriek 4: Aanrijding en aanvaring, plunderingen bij relletjes, neerstorten van antennes     X
Rubriek 5: Glasschade     X
Rubriek 6: Assuria Home Assistance X X X
JAARPREMIE IN SRD exclusief 8% OB en poliskosten 450 683 765
 

Kies de aanvullende verzekering die u nodig hebt.

Meer Weten?
Wilt u meer informatie over de basis Assuria Woonhuisverzekering? Neem contact op met onze experts. Bel: 473400 of 477955. U kunt ons natuurlijk ook mailen, een filiaal van Assuria bezoeken of contact opnemen met uw tussenpersoon. U vindt de dichtstbijzijnde vestiging en de contactgegevens op de contactpagina.

Verzekering aanvragen

Certified      Norton