Zorgverzekering

Wanneer kiest u voor de Azpas Basiszorg Aanvulling?

  • U heeft al een Azpas Basiszorgverzekering via uw werkgever en wilt een uitgebreidere dekking.
  • U bent via een andere maatschappij particulier, of via uw werkgever voor de verplichte basiszorg verzekerd en wilt een uitgebreidere dekking.
  • U bent jonger dan 17 jaar of 60 jaar en ouder en bent gratis via de overheid verzekerd maar wilt een uitgebreidere dekking.

Wat is verzekerd?
Met de Azpas Basiszorg Aanvulling bent u gedekt voor het gat tussen de maximale dekking van de Azpas Plus en de maximale dekking van de basiszorgverzekering. Lees wat maximaal is gedekt onder de Azpas Plus

Soms betalen we niet
Dit is het geval bij kosten die ontstaan zijn door roekeloos gedrag of veroorzaakt door overmatig gebruik van alcohol en/of drugs. Kosten van sterilisatie worden alleen vergoed bij medische noodzaak. Kosten van medicijnen die niet in de AZPAS-Geneesmiddelen Klapper staan worden niet vergoed. In de polisvoorwaarden staat een volledig overzicht.

Kies een extra dekking
Tegen betaling van een extra premie kunt u extra dekkingen meeverzekeren.

Meer Weten?

Wilt u meer informatie over de Assuria Zorgverzekeringen? Neem contact op met onze experts. Bel: 473400 of 477955. U kunt ons natuurlijk ook mailen, een filiaal van Assuria bezoeken of contact opnemen met uw tussenpersoon. U vindt de dichtstbijzijnde vestiging en de contactgegevens op de contactpagina

 

Certified      Norton