Zorgverzekering

De extra dekkingen kunt u alleen afsluiten in combinatie met een Azpas zorgverzekering.

Hogere ziekenhuisdekking
Tegen betaling van een extra premie kunt u kiezen voor een 1e of 2e klasse ligging. U krijgt dan betere faciliteiten ten opzichte van een 3e klasse ligging. De medische zorg die u krijgt blijft wel altijd hetzelfde. Dit is dus niet afhankelijk van de klasse waarvoor u kiest. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt de kinderklasse die gelijk gesteld is aan de 3e klasse.

Extra optische zorg
U kunt zich verzekeren voor een hogere optische dekking tegen een hogere premie.
Bij de Azpas Basiszorgverzekering en Azpas Basiszorg Aanvulling kunt u een extra optische dekking van SRD 515,- verzekeren en bij de Azpas Plus kunt u de standaard optische dekking (Classic) upgraden naar een Supreme dekking.
U krijgt dan een hogere vergoeding voor een montuur, glazen en lenzen.

Alternatieve geneeswijzen
Naast de ‘reguliere’ zorg hebt u als patiënt de mogelijkheid om naar een alternatief genezer te gaan. Denk aan een homeopaat of acupuncturist. Tegen betaling van een extra premie worden de volgende alternatieve geneeswijzen vergoed, met een totale maximumvergoeding van SRD 1236,‐ per verzekeringsjaar:

  • Acupunctuur
  • Homeopathie
  • Podotherapie
  • Chiropractie

Tandartskosten
Tegen betaling van een extra premie kunt u tandartskosten meeverzekeren. Wij vergoeden tandheelkundige kosten die gemaakt zijn in Suriname. Dit kunnen zijn consulten, mondhygiëne, röntgenfoto’s, verdoving, wortelkanaalbehandeling maar ook prothetische voorzieningen en chirurgie door de tandarts. U kunt kiezen uit 3 verzekerde bedragen per verzekeringsjaar.
Basic: maximale vergoeding van SRD 1380,- per jaar
Classic: maximale vergoeding van SRD 1730,- per jaar
Supreme: maximale vergoeding van SRD 2420,- per jaar

Bekijk het Assuria Tandarts Pakket

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de Extra dekkingen op Assuria Zorgverzekeringen? Neem contact op met onze experts.
Bel: 473400 of 477955. U kunt ons natuurlijk ook mailen, een filiaal van Assuria bezoeken of contact opnemen met uw tussenpersoon.
U vindt de dichtstbijzijnde vestiging en de contactgegevens op de contactpagina

 

Certified      Norton