Een kleine brand kan al snel voor veel schade zorgen. Bovendien kan een brand nadat deze geblust is nog lang drukken op de bedrijfsactiviteiten. Om uw bedrijfscontinuïteit niet in gevaar te laten komen, heeft Assuria twee verzekeringen speciaal voor bedrijven.

Brandverzekering
De Assuria Brandverzekering maakt zijn naam meer dan waar. De schade als gevolg van brand is namelijk niet het enige dat gedekt wordt. Ook schade door inbraak, vandalisme, diefstal, blikseminslag, storm en water valt ook onder de Assuria Brandverzekering. Bovendien geldt de dekking voor uw bedrijfspand, inventaris en andere roerende zaken binnen uw onderneming.

Bedrijfsschadeverzekering
De gevolgen van een schade aan uw bedrijfspand en inventaris kunnen al een hoop financiële impact hebben. Maar tijdens en na het herstellen van de schade kunnen uw bedrijfsactiviteiten en dus uw omzet behoorlijk in het gedrang komen. Verzeker uw bedrijf tegen deze financiële schade met de Assuria Bedrijfsschadeverzekering, zodat de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd blijft.

Waarom de Assuria Brand- en bedrijfsschadeverzekering?

  • Heldere voorwaarden
  • Volledig afgestemd op uw bedrijf
  • Professionele ondersteuning
  • Snelle schadeafwikkeling
  • Assuria staat u bij tijdens het herstel van uw activiteiten

Meer weten?
Onze experts vertellen u graag over de voordelen en scherpe premie van de brand- en bedrijfsschadeverzekering. Maak een afspraak voor advies en een vrijblijvende offerte. Bel: 473400 of 477955. U kunt ons natuurlijk ook mailen, een filiaal van Assuria bezoeken of contact opnemen met uw tussenpersoon. U vindt de dichtstbijzijnde vestiging en de contactgegevens op de contactpagina.

Certified      Norton