Net als privéauto’s kunnen ook zakelijke voertuigen bij een ongeval betrokken raken. Speciaal voor uw wagenpark heeft Assuria daarom de zakelijke voertuigverzekeringen. Daaronder vallen alle voertuigen die aan het normale verkeer mogen deelnemen. U kunt kiezen uit een dekking die varieert van minimaal SRD 25.000 tot maximaal SRD 75.000 voor schade die u of uw werknemer toebrengt aan derden in het verkeer. Voor bromfietsen geldt een dekking van minimaal SRD 3.000 en maximaal SRD 7.500.

Waarom de Assuria Wagenparkverzekering?

 • Uw gehele wagenpark verzekerd voor één aantrekkelijke premie
 • Dekking op maat
 • Aantrekkelijke verlengingskorting tot wel 10%
 • Snelle schadeafhandeling
 • De schadebrigade staat altijd voor u klaar

Aanvullende verzekeringen
Wilt u graag extra dekking? U kunt uw eigen auto’s, inzittenden en zelfs de kosten van juridische geschillen als gevolg van een ongeval meeverzekeren. Lees hieronder meer over de mogelijkheden of neem contact op met Assuria.

 • Cascoverzekering
  U kunt ook de dekking aan uw eigen wagenpark verzekeren. Schades veroorzaakt door brand, diefstal, botsing met loslopende dieren, storm en natuurrampen, incidentele geweldmanifestaties, slippen, omslaan en van de weg of te water raken worden door de Cascoverzekering van Assuria gedekt.

 • Ongevallen Inzittendenverzekering
  In de meeste gevallen zijn bij een ongeluk niet alleen voertuigen, maar ook inzittenden betrokken. Het is dan geruststellend om te weten dat Assuria u bijstaat wanneer door een ongeval een inzittende blijvend invalide raakt of in het ergste geval komt te overlijden. Ongeacht de schuldvraag.

 • Schade Inzittenden verzekering
  Naast blijvende invaliditeit en overlijden, kunnen passagiers ook minder grote gevolgen ondervinden aan een ongeval. Denk aan letselschade of schade aan bezittingen. Ook in deze gevallen kunt u te maken krijgen met hoge kosten die kunnen drukken op de continuïteit van uw bedrijf. Al vanaf een zeer aantrekkelijke premie bent u verzekerd tegen de financiële gevolgen van letselschadel of schade aan inzittenden.

 • Verhaalrechtsbijstandverzekering
  Niet alle schades zijn eenvoudig op te lossen of te verhalen. Zo kan een eenvoudige aanrijding al leiden tot een langlopend en kostbaar juridisch geschil. Hetzelfde geldt voor een door uw garage slecht uitgevoerde reparatie die leidt tot een conflict. Met de Assuria Verhaalrechtsbijstandverzekering staan wij achter u in deze situaties.

 • Autoverzekering voor Guyana en Frans-Guyana
  Met uw autoverzekering van Assuria bent standaard gedekt in Guyana maar niet in Frans-Guyana. Voor de Frans-Guyana dekking biedt Assuria een aparte verzekering met goede dekking. Vraag onze experts naar de voorwaarden.

Wat kost de Assuria Wagenparkverzekering?
De premie van uw verzekering is afhankelijk van de aard en omvang van uw wagenpark. Onze experts staan u graag te woord. Maak uw afspraak voor vrijblijvend advies of een offerte.

Meer weten?
Zorg dat uw wagenpark goed beveiligd is. Maak een afspraak met onze experts. Bel: 473400 of 477955. U kunt ons natuurlijk ook mailen, een filiaal van Assuria bezoeken of contact opnemen met uw tussenpersoon. U vindt de dichtstbijzijnde vestiging en de contactgegevens op de contactpagina.

Bereken Premie

Certified      Norton