Een zieke werknemer kost u als ondernemer een hoop geld. Het is daarom zaak dat uw werknemers bij ziekte zo snel mogelijk weer beter worden. Met de collectieve ziektekostenverzekering van Assuria hebben uw werknemers toegang tot goede zorg, zodat ze niet langer uit de roulatie zijn dan noodzakelijk. Bovendien levert de collectieve ziektekostenverzekering u veel voordeel op.

De collectieve ziektekostenverzekering van Assuria geeft uw werknemers gegarandeerde toegang tot goede medische zorg. U bent ook nog een stuk voordeliger uit en hebt de zekerheid dat de financiële gevolgen van ziekte van uw werknemers zijn gedekt. Daarnaast komt u in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen of winstdeling. Maak dus nu een afspraak met Assuria en profiteer van onze collectieve ziektekostenverzekering.

Waarom de Assuria Ziektekostenverzekering voor werknemers?

  • U besteedt de verzekering geheel uit en ontlast uw eigen administratie.
  • Direct een goed netwerk aan dienstverleners tot uw beschikking.
  • Aanspraak op extra kortingen en winstdeling.
  • Werknemers krijgen met hun verzekeringspasje vlot toegang tot medische zorg.
  • Lagere individuele kosten als werknemers meedelen in het financieel voordeel.
  • Werknemers krijgen direct een goed pakket aan medische zorg vergoed.

Meer weten?
Wilt u weten wat Assuria u bespaart aan tijd en kosten? Onze experts rekenen het u graag voor. Bel: 473400 of 477955. U kunt ons natuurlijk ook mailen, een filiaal van Assuria bezoeken of contact opnemen met uw tussenpersoon. U vindt de dichtstbijzijnde vestiging en de contactgegevens op de contactpagina.

Certified      Norton