Azpas Aanvullende dekkingen

De AZPAS Basis of AZPAS Plus kunt u uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen voor nog meer zekerheid zoals een hogere ligklasse in het ziekenhuis, optische zorg, alternatieve geneeswijzen en tandartskosten.

DE ASSURIA GOLD GENEESMIDDELEN KLAPPER
Nieuw in ons Azpas-assortiment is de mogelijkheid om voor een uitgebreidere geneesmiddelendekking te kiezen! Met ons ”GOLD” pakket als aanvullende dekking kunt u kiezen uit een ruimer assortiment aan geneesmiddelen.

Het GOLD geneesmiddelenpakket wordt aangeboden voor een tarief van SRD 50,- per maand in combinatie met een Azpas Basis of Plus ziektekostenverzekering.

Bekijk hier wat opgenomen staat in de Assuria GOLD geneesmidelenklapper

HOGERE ZIEKENHUISDEKKING
Tegen betaling van extra premie kunt u kiezen voor een 1e of 2e klasse ligging. U krijgt dan betere faciliteiten ten opzichte van een 3e klasse ligging uit het basispakket. De medische zorg die u krijgt is echter altijd gelijk. De zorg is dus niet afhankelijk van de klasse waarvoor u kiest. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt in alle gevallen de kinderklasse, welke gelijk gesteld is aan de 3e klasse.

TANDPAS
Tegen betaling van een extra premie kunt u tandartskosten meeverzekeren. Wij vergoeden tandheelkundige kosten die gemaakt zijn in Suriname. Hieronder vallen consulten, mondhygiëne, röntgenfoto’s, verdoving, wortelkanaalbehandeling, maar ook prothetische voorzieningen en chirurgie door de tandarts. U kunt kiezen uit drie verzekerde bedragen per verzekeringsjaar.

  • Basic: maximale vergoeding van SRD 1380,- per jaar
  • Classic: maximale vergoeding van SRD 1730,- per jaar
  • Supreme: maximale vergoeding van SRD 2420,- per jaar

Bekijk het Assuria Tandarts Pakket

OPTISCHE ZORG
Tegen betaling van een aantrekkelijke premie kan optische zorg bijverzekerd worden. U heeft de mogelijkheid te kiezen uit Optische Zorg Basis bij AZPAS Basis en bij de AZPAS Plus kunt u kiezen uit Classic of Supreme. U krijgt dan een hogere vergoeding voor een montuur, glazen en lenzen.

ALTERNATIEVE GENEESWIJZEN
Alternatieve geneeswijzen zijn andere dan de gebruikelijke (reguliere) behandelingen. Zij vormen daar vaak een aanvulling op, maar kunnen ook op zichzelf staan. Denk aan een homeopaat of acupuncturist.

Tegen een minimale extra premie betaling worden de volgende alternatieve geneeswijzen vergoed, mits de arts en/of therapeut een erkende opleiding heeft genoten en ingeschreven staat bij het Ministerie van Volksgezondheid:

  • Acupunctuur
  • Homeopathie
  • Podotherapie
  • Chiropractie
AANVULLENDE DEKKING MAANDPREMIE JAARPREMIE DEKKING
TANDPAS DEKKING (AZPAS BASIS + PLUS))      
Basic 61 732 1.380
Classic 83 996 1.730
Supreme tot 18 jaar 96 1.152 2.420
Supreme 18+  113 1.356 2.420
       
OPTISCHE ZORG      
Extra (AZPAS Basis) 17 204 515
Classic (AZPAS Plus)

Bij Plus premie inbegrepen

Bij Plus premie inbegrepen 850 w.o. brilmontuur 450
Supreme (AZPAS Plus) 24 288

1.100 w.o. brilmontuur

700

       

ALTERNATIEVE GENEESWIJZEN (AZPAS BASIS + PLUS)

13 156 1.236


MEER WETEN
Neem contact op met één van onze experts.