Over Assuria

ORGANISATIE

ORGANISATIESTRUCTUUR
Assuria is de houdstermaatschappij van aandelen in Assuria Levensverzekering N.V, Assuria Schadeverzekering N.V. , Assuria Medische Verzekering N.V., Assuria Beleggingsmaatschappij N.V., DSB-Assuria Vastgoed N.V. (51%), Aarvina N.V., Gulf Insurance Ltd., Assuria Life (GY) Inc. (75%), Assuria General (GY) Inc. (75%) en Assuria Life (T&T) (97%).

WIE WIJ ZIJN
Assuria is de grootste verzekeringsmaatschappij in Suriname. In 2012 vestigde Assuria zich als eerste, volledig Surinaamse, financiële instelling in het buitenland door het openen van een dochtermaatschappij in Guyana. Assuria nam in april 2013 de schadeverzekeraar Gulf Insurance Limited, gevestigd in Trinidad & Tobago, volledig over.

In 2015 verkreeg Assuria een meerderheidsbelang van 77% in, de eveneens op Trinidad & Tobago gevestigde levensverzekeraar, MEGA Insurance Company Ltd (MEGA). In tegenstelling tot Gulf Insurance Limited die in verschillende landen zit, opereert MEGA uitsluitend op Trinidad. De overname van het belang in MEGA is een strategische stap waarmee Assuria haar belang in de Caraïbische regio vergroot. De naam van MEGA is gewijzigd in Assuria Life (T&T).

MISSIE
Assuria N.V. is een toonaangevende en solide financiële instelling, die zekerheid biedt aan de particuliere en zakelijke markt.
Wij bedienen onze klanten met een breed assortiment van excellente verzekeringsproducten en financiële diensten. Onze verzekeringsproducten worden deskundig onderhouden en behoren altijd tot de aantrekkelijkste binnen de regio, vanwege de continue aandacht voor vernieuwing en innovatie.

Wij verzekeren een klantgerichte, professionele dienstverlening. Onze dienstverlening onderscheidt zich binnen de Surinaamse markt vanwege de focus op  integerheid, effectiviteit en efficiëntie. Assuria is een betrouwbare en financieel gezonde partner voor al onze relaties, aandeelhouders en medewerkers.

Dit verzekeren wij!

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN (Corporate Social Responsibility)
Assuria ondersteunt regelmatig initiatieven op het gebied van gezondheid, bewegen en maatschappelijk relevante onderwerpen. Assuria vindt het belangrijk dat mensen bewust met hun gezondheid bezig zijn en draagt hieraan bij door activiteiten te ondersteunen.

ISO 9001: 2015 CERTIFICERING
Assuria is de eerste financiële dienstverlener in Suriname die ISO gecertificeerd is. Mede hierdoor kan Assuria haar klanten een hoge kwaliteit in dienstverlening garanderen die voldoet aan internationale eisen. Het kwaliteitsmanagementsysteem, de inzet van de toegewijde en gekwalificeerde medewerkers en de ideeën van klanten, dragen bij aan de constante kwaliteitsverbetering van de dienstverlening.

Feedback