Aanvullende dekkingen

Bereken uw premie

VERHAALSRECHTSBIJSTAND 
Er kan altijd iets gebeuren waardoor er een conflict ontstaat met een ander. Bijvoorbeeld bij een aanrijding. Doorgaans wordt het onderling of samen met de verzekeraars  opgelost , maar soms loopt het conflict zo hoog op, dat u naar de rechter moet stappen. Indien u een verhaalsrechtsbijstand afsluit, bent u verzekerd voor de kosten van de benodigde rechtshulp. Deze dekking dekt de kosten van externe deskundigen en proceskosten, tot een maximum van SRD 2.000,-.

SCHADE INZITTENDEN
Deze dekking vergoedt letsel en materiële schade van inzittenden in het verzekerde motorrijtuig, als gevolg van een verkeersongeval. Denk bij materiële schade bijvoorbeeld aan kleding, mobiele telefoons, laptops en fotoapparatuur. U kunt kiezen uit een dekking van SRD 25.000,- of SRD 50.000,-.

ONGEVALLEN INZITTENDEN
U zit niet altijd alleen in de auto. Misschien brengt u dagelijks de kinderen naar school of u gaat regelmatig met vrienden op stap. U kunt de inzittenden in dat geval goed meeverzekeren bij een ongeluk. Dat doet u met de Ongevallen Inzittenden dekking. Indien u de gratis Ongevallen Inzittenden dekking niet toereikend acht, kunt u deze verhogen naar SRD 10.000,- bij overlijden en SRD 20.000,- bij blijvende invaliditeit.

FRANS-GUYANA DEKKING
Gaat u met uw motorrijtuig naar Frans-Guyana? Dan heeft u tenminste een WAM-verzekering voor Frans-Guyana nodig. Bij Assuria kunt u zich tegen een aantrekkelijke premie verzekeren voor schade aan derden veroorzaakt met het voertuig dat door u wordt bestuurd. Houdt u er rekening mee dat in Frans-Guyana de Europese wetgeving en standaarden gelden. 

MEER WETEN
Neem contact op met één van onze experts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                  

Feedback