Wanneer u wat geld heeft dat u voorlopig niet nodig heeft is het te adviseren om te gaan beleggen. Sparen via de bank levert u momenteel niet veel rente op. Daarom heeft Assuria het AB-Plan (Assuria Beleggings-Plan) ontwikkeld. Het AB-Plan is een beleggingsverzekering die erop gericht is om op lange termijn een zo hoog mogelijk rendement te behalen.


WAAROM HET AB-PLAN

  • Het kapitaal dat u opbouwt wordt belastingvrij uitgekeerd op een van tevoren afgesproken datum
  • Flexibele mogelijkheden
  • U kunt inleggen vanaf US$ 25 per maand
  • Deze beleggingsverzekering keert ook uit wanneer u voor de afgesproken datum komt te overlijden


HOE WERKT HET AB-PLAN?
Het AB-PLAN is een beleggingsverzekering die erop gericht is een zo hoog mogelijk rendement op uw geld te behalen. Doordat de beleggingswaarde afhankelijk is van de beurskoers, is er geen garantie dat de uitkering hoger uitvalt dan de inleg. Uw inleg wordt geïnvesteerd in het beleggingsfonds van het Franse Carmignac. Zij staan al tientallen jaren bekend als een van de belangrijkste vermogensbeheerders van Europa, en staan garant voor verantwoorde en stabiele vermogensopbouw.

Het opgebouwde kapitaal ontvangt u belastingvrij op een van tevoren afgesproken einddatum. Wanneer u overlijdt voor die einddatum keert het AB-Plan de reeds betaalde premies uit aan de door u aangewezen nabestaanden.

U wordt jaarlijks op de hoogte gehouden van de waarde van uw beleggingsportefeuille. Wij informeren u ook over de invloed van de ontwikkelingen in de wereldeconomie op uw portefeuille.


LAAT U GOED ADVISEREN
Beleggingen zijn complex. Aan beleggingen zijn risico’s verbonden. Het is daarom belangrijk om u goed te laten adviseren.

MEER INFO
Neem contact  op met één van onze experts.